Blog

Odlučili smo da iskoristimo čitavu jednu epizodu našeg novog podkasta kao pilot. To je prilika da se upoznamo. Ko je Željko, a ko je Nino? Šta su oni, čime se bave i koje su njihove aspiracije? O čemu će njih dvojica uopšte da pričaju i na koji način, i zašto bi to trebalo da vas zanima?

Pazi, snima se nije suvoparan podkast o audio-video produkciji, već mesto gde svi možemo da podelimo naša profesionalna i lična iskustva, da se nasmejemo lepim i zabavnim uspomenama nastalim tokom rada na našim projektima, i da kroz retrospektivu pokušamo da izvučemo poentu i pouku koja bi mogla da vam bude korisna. Čak i da ništa novo ne naučite, nadamo se da ćemo uspeti da vam izmamimo osmeh na lice. Iako se u pilotu ne dotičemo neke konkretne situacije, svakako poslušajte, jer negde u toku epizode najavljujemo kakve bi sve teme mogle da vas očekuju.

Podcast možete naći ovde u audio i video formatu, ali i na podcast platformama (Anchor, Spotify, Pocketcasts..) ili na YouTube-u.

Slušamo se!

Iako nam je sajt na engleskom – ovaj podcast projekat je namenjen isključivo lokalnoj publici. Hvala na razumevanju. / Although our webiste is completely in English, this podcast project is intended for the regional audience so it is solely in Serbian. Thank you for your understanding.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.